december 5, 2022 8:50 am

Vederlagsfri fysioterapi sættes på pause.

 

Vi skriver til dig for at informere om, at den vederlagsfrie fysioterapi desværre må sættes på pause i en periode i december – dette kommer til at ske fra d. 12. december og 2 uger frem. Det betyder for dig, at du ikke kan gå på hold, træne i vores træningscenter eller få individuel behandling på din vederlagsfri henvisning.

 

Pausen skyldes, at den samlede ramme for udgifterne til vederlagsfri fysioterapi ser ud til at blive overskredet. Vores fagforening Danske Fysioterapeuter har ifølge overenskomsten et aktivt medansvar for at medvirke til at sikre, at udgiftsrammen ikke bliver overskredet, herunder ved at informere os praktiserende fysioterapeuter om, at der må etableres ventetid, hvis der er tegn på at udgiftsrammen vil blive overskredet.

På Danske Fysioterapeuters hjemmeside kan du læse, at Danske Fysioterapeuter den 25. november har opfordret de praktiserende fysioterapeuter til at sætte alle patienter i den vederlagsfri ordning på pause i en periode i december måned.

 

Vi følger på klinikken den opfordring, som vores forening har meldt ud. Hvis du vil klage over pausen vedr. din behandling med tilskud, kan du inden 6 uger skrive til din bopælskommune eller direkte til regionen. Dette gøres via borger.dk.

 

Vi er på klinikken ærgerlige over, at det er kommet til denne situation, da vi ved, hvor vigtigt træning er for dig. Hvis du ønsker at forsætte din behandling, er det selvfølgelig en mulighed, hvis du vælger at betale for holdtræning eller individuel behandling selv – her er prisen 140 kr for holdtræning og 307,95 for individuel behandling. Alternativt anbefaler vi dig, at du selvtræner i perioden i videst muligt omfang.

Tag fat i din fysioterapeut omkring hvad du tænker er løsningen for dig.

 

Vi holder et

info/kaffe-møde onsdag d. 7/12 kl 13-14 på 2. sal på klinikken

Der vil I få yderligere information om årsagen til ovenstående.

Med venlig hilsen

Fysioterapeuterne ved FysioDanmark Bülowsvej Frederiksberg