Når du er i behandling hos FysioDanmark Bülowsvej Frederiksberg, arbejder vi med dit individuelle problem og fokuserer på årsagen til problemet. Første gang, du skal booke en tid hos os skal det ske igennem vores sekretær. Det skal du, da vi gerne vil sikre, at du med din problematik bliver booket ind hos den fysioterapeut, der er specialiseret i den retning.

Fysioterapeuter hos os er grundlæggende videreuddannet indenfor Sportsfysioterapi – herefter har flere specialiseret sig i forskellige retninger som eks. rygsmerter, hjernerystelse, optimering af træning. Desuden har langt de fleste fysioterapeuter interesse og erfaring indenfor specifikke regioner som eks. skulder, knæ etc. Du kan læse om de enkelte fysioterapeuter her.

Når du har booket en tid får du tilsendt et oplysningsskema igennem Digifys, som er vores journalføring. Denne udfyldes så godt som muligt, så fysioterapeuten får viden omkring dig allerede inden du ser os første gang.

Vores erfaring er, at behandlingens succes i høj grad afhænger af, at du forstår sammenhængen mellem årsag og symptomer. Vi bruger derfor megen tid på at anskueliggøre den sammenhæng. Dette giver meget større mulighed for at behandle problemet så optimalt som muligt med enten manuelle teknikker, øvelser og håndteringsstrategier.

 

fysioterapi