Gravidtræning

Vores gravidhold bliver instrueret af fysioterapeuter med speciale inden for gravidtræning. Nedenfor kan du læse mere om vores gravidtræning på Frederiksberg. Du kan bl.a. blive klogere på træningsformen, hvad den gør for din krop, dit barn i maven, forebyggelse af smerter og hvornår de forskellige hold ligger.

Gravidtræning for alle, tilpasset dit graviditetsforløb

Vores gravidtræning henvender sig både til dig der er vant til at træne, men også til dig, der ønsker at påbegynde sin træning.

Kroppen er under en konstant forandring, og der vil derfor blive taget hensyn til den voksende mave og den øgede belastning, samt tilpasses træningen til dig og dine behov uanset om du er i 1. eller 3. trimester. Træningen er en kombination af styrketræning af hele kroppen samt konditionstræning. Dog vil træning af bækkenbund også indgå, så kroppen står så stærkt som muligt til den kommende fødsel.

Du vil få en følelse af at du gør noget godt for din krop, tager vare på dit sind og dit barn i maven med denne styrkende og nærende gravidtræning. Fysisk træning forebygger smerter i ryg og bækkenet, og flere studier har påvist, at motion under graviditeten også forebygger bl.a. svangerskabsforgiftning og graviditetssukkersyge samt forbedre ens søvnkvalitet.

 

Gravidtræning på Frederiksberg

Vores gravidtræning i hjertet af Frederiksberg ligger lige op til Gammel Kongevej, hvor du har rig mulighed for selvforkælelse op til eller efter din træning med de mange hyggelige caféer, spisesteder og shoppingmuligheder.

Graviditetsholdet finder sted torsdage mellem kl.15-16.

Det er vores fysioterapeut, Stine, der varetager vores gravidtræning på Frederiksberg. Du vil komme til at gå til din gravidtræning på Bülowsvej i skønne, lyse, rummelige lokaler. Hvis du er i tvivl om noget eller har uddybende spørgsmål til holdet - så skriv en mail til vores Fysioterapeut Stine Bøgesvang på sn@bulowsvejfys.dk.

Scroll to Top