Genoptræning på Frederiksberg

Gå til genoptræning lokalt på Frederiksberg. Vi har tilknyttet fagligt dygtige fysioterapeuter, da vi har en enormt stor vidensbank i FysioDanmark – Danmarks største fællesskab af klinikker. Derfor er du sikret genoptræning baseret på opdateret viden, så du opnår dine resultater i de tryggeste hænder.

Indidvidbaseret genoptræning på hold

Du får specialiseret individbehandling til den skade, vi i fællesskab skal have dig godt over. Samtidig får du motivationen i dét at genoptræne sammen med andre, der skal overkomme samme type eller lignende skade som dig. Da motivation er en stor faktor i at komme godt og hurtigt over en skade, er et træningsfælleskab ofte dét der har den afgørende forskel for, at du får hurtige resultater og kan komme tilbage til din sport, et arbejde, at kunne løbe igen eller det der er dit ønskede mål med din genoptræning.

Vi har forskellige hold, hvor du kan få genoptrænet efter sportsskade, ulykker eller skader opstået på anden vis. Du kan gå på hold specialiseret inden for nakke, skulder, knæ eller hofte. I visse tilfælde, er nakke/skulder noget der skal genoptrænes samtidigt for bedst muligt resultat, så det kan du også finde et hold til.

Du kan læse mere om den specifikke genoptræning vi fører her på Frederiksberg, under de forskellige hold (knæ, nakke, skulder, hofte, nakke/skulder). Her kan du bl.a. også blive klogere på træningstidspunkter og hvilke typer af skader vi typisk hjælper vores patienter med at komme over.

Døjer du med artrose (slidgigt), kan du læse mere om vores Gladtræning tilbud.

Scroll to Top