Bülowsvej Fysioterapi blev grundlagt i 1989 og har i mange år været ejet af Birgitte Lavard og Mogens Dam. Pr. 1. april 2021 overtog Mette Højbjerg, Mikkel Huus og Mikael Stopa Kristensen klinikken, og navnet er nu FysioDanmark Bülowsvej Frederiksberg.

Klinikken er en del af et fællesskab af klinikker, FysioDanmark.  Ved at være en del af FysioDanmark skal vi leve op til nogle standarder, der er med til at sikre en høj kvalitet for vores fysioterapeuter og vores arbejde.

Vi formidler fysioterapeutisk viden til både fysioterapeuter og læger på et højt fagligt niveau. For hele tiden at sikre patienten en professionel behandling efter international standard, deltager FysioDanmark Bülowsvej Frederiksberg løbende på nationale og internationale kongresser samt efteruddannelse. Det er et krav til vores fysioterapeuter, at de bliver ved med at holde sig opdateret indenfor vores fag og de kliniske retningslinier, som løbende bliver redigeret.

Klinikken har en aktiv indgangsvinkel til behandlingen. Målet er derfor et interaktivt behandlingsforløb mellem patient og fysioterapeut med fokus på den enkelte patients individuelle behov for behandling.

Vi formidler fysioterapeutisk viden til både fysioterapeuter og læger på et højt fagligt niveau.

Scroll to Top