Kiropraktik

“Min vigtigste opgave er at finde den underliggende årsag til symptomerne, så du får den rigtige behandling fra start.”

— SØREN LEHMANN-LARSEN, KIROPRAKTOR

 

Vi har ved FysioDanmark Bülowsvej fået kiropraktor. Vi ser det som en stor fordel, at vi kan kombinere vores fysioterapi med kiropraktik.  

Du behøver ikke have en lægehenvisning for at blive behandlet hos Søren. Han er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, medlem af Dansk Kiropraktor Forening og samarbejder med de fleste forsikringsselskaber.

Første konsultation ved Søren

Ved første konsultation vil du opleve en lang række spørgsmål. Dette er vigtigt, for her dannes et helhedsindtryk som er fundamentet, sammen med undersøgelsen som følger bagefter, for hele behandlingsforløbet.

Undersøgelsen vil være grundig kontrol og test af bevægeligheden af alle leds funktionalitet og musklers spændingsniveau.

Når/hvis der er fundet led der ikke har optimal eller slet ingen bevægelighed, vil Jeg ved hjælp af unikke retningsspecifikke teknikker, genskabe normal bevægelighed i leddet for den givne patient, da der er individuel forskel. Uderover den ovennævnte teknik har kiropraktorer en masse andre værktøjer til at tilpasse et specifikt behandlingsforløb for den enkelte patient for at opnå bedst mulig resultat.

Herefter vil behandlingen bestå af forebyggelse og hjælp til selvhjælp inkluderende øvelser, træningspas og/eller anden specifik vejledning for at undgå tilbagefald.

Scroll to Top