Fysiopilates

Hvad er Fysio-Pilates

Fysio-Pilatestræning er en hensynstagende træningsform, der kombinerer det bedste fra Pilates med fysioterapiens tilgang til kroppen, træning og genoptræning.

Fysio-Pilatestræning sigter mod, at du styrker de dybe stabiliserende muskler, der ligger tæt på rygsøjlen og indgår i det, vi kalder det ”indre korset”. Træningen forbedrer holdning og gør bevægelse og aktivitet mere hensigtsmæssig, så der er mindst mulig belastning på led og muskler.

Hvem kan have glæde af Fysio-Pilates:
Den henvender sig til dig, der gerne vil i gang med at træne hensigtsmæssigt på hold, hvor øvelserne afpasses alt efter den enkeltes niveau og fysiske tilstand.

Den henvender sig desuden til alle med rygsmerter, bækkenrelaterede smerter og andre smerteproblematikker i bevægeapparatet. Men også personer med sportsskader, neurologiske diagnoser, stress og andet kan have gavn af træningen.

Hvordan foregår det:
Undervisningen på Fysio-Pilatesholdet tager udgangspunkt i, at du bliver indført i teorien bag træningen og har basalt kendskab til de vigtigste principper. Derfor skal du have en halv times introduktion inden første træning.

Fysio-Pilatesholdet varer 1 time og indeholder en afspændingsdel, opvarmning, en række gulvøvelser og afsluttende med udspænding.

Medbring altid håndklæde og lille pude/ekstra trøje, da korrekt lejring er vigtig i udførslen af øvelserne.

Holdene varetages af vores fysioterapeut Mette Vilby, som er videreuddannet indenfor FysioPilates, og køres

mandag kl. 16.00-17.00

onsdag fra kl. 9.00-10.00 og 10.00-11.00.

Prisen er kr. 1600,- for de 10 første gange + ½ time individuel introduktion.
Efterfølgende kr. 1500,00 pr. 10 gange

Hvis du vil vide mere: fysio-pilates.dk

Scroll to Top