Gravidmassage

Vi tilbyder gravidmassage på Frederiksberg af vores dygtige massører, Pernille og Jesper. Nedenfor kan du læse mere om vores ydelse eller booke en tid.

Gravidmassage  - Forkæl din krop og dit sind med gravidmassage - En nødvendighed for den kommende mor

Graviditet er en smuk og forvandlenede tid, men den kan også være fysisk udfordrende. I takt med maven vokser og tyngden på bækkenet stiger er det normalt at opleve flere spændinger i ryggen, bækkenet og benene. Fordele ved massage under graviditeten er, at den øger blodgennemstrømningen, og mindsker spændinger og tunghed, som ofte er en del af graviditeten. Du har mulighed for at ligge på maven på en gravidpude under behandlingen, hvilket føles befriende med ekstra velvære og afslapning.

 

Gravidmassage på Frederiksberg

Du kan gå til din gravidmassage lokalt på Frederiksberg. Vi har lækre, indbydende lokaler på Bülowsvej, hvor du kan fortsætte forkælelsen på én af de lækre caféer i området på Gammel Kongevej.

Du kan bestille tid igennem onlinebookning her på siden, i receptionen eller på tlf. 33 31 24 24. Her kan du også altid ringe, hvis du har uddybende spørgsmål. Så sidder vores receptionister klar til at hjælpe dig.

 

Pris for gravidmassage hos Pernille og Jesper:
25 min. massage kr. 275,00
50 min. massage kr. 495.00

Scroll to Top