Sportsmassage

Vi udbyder professionel sportsmassage på Frederiksberg. Vi har specialiseret behandlere, der kan give dig den dybeste behandling. Derfor er den mere effektiv end fx. wellnessmassage. Nedenfor kan du læse mere eller kontakte os.

Sportsmassage går dybt i vævet

Når du kommer ind til en sportsmassage, skal du være beredt på at der bliver arbejdet med kroppens dybe væv. Derfor vil en sportsmassage kunne gøre lidt mere ondt end fx. en wellnessmassage, der primært - som navnet indikerer- er en selvforkælende massage.

Når du vælger at få vores sportsmassage på Frederiksberg lægger massøren stor vægt og kraft bag. Vores sportsmassør, Jesper, er tidligere vægtløfter, stor og stærk, og kan derfor for alvor arbejde i dine musklers dybde.

Sportsmassage er derfor hjælpsom til at komme af med smerter og skader, da man arbejder tilpas dybt i vævet til at blod med affaldsstoffer eller betændelsestilstande bliver skiftet ud med nyt, "rent" blod.

Herved bliver det gamle blod presset ud og giver også forøget blodcirkulation i det område du får behandlet, hvor cirkulationen typisk kan være mangelfuld/ klemt inde af skaden. Derfor føles sportsmassage også oftest lindrende umiddelbart efter den lidt hårde massage, da kroppen efterfølgende kan bearbejde området og restituere hurtigere.

 

Få Sportsmassage på Frederiksberg

Vores klinik er placeret på Bülowsvej i hjertet af Frederiksberg. Vi har flotte rammer i indbydende lokaler med masser af plads til lige netop dig. Med de mange kvadratmeter vores klinik rummer, giver det os mulighed for at tilbyde en fuld pakke, hvor du kan opnå synergieffekten af sportsmassage, træning og fysioterapi på Frederiksberg. Derfor kan du let, ligetil og lokalt få din sportsmassage på Frederiksberg og spare tid ved at have alle løsninger på ét og samme sted.

Du kan kontakte os og bestille en tid, eller hvis du har uddybende spørgsmål. Det kan du gøre i toppen af denne side, eller under vores kontaktside.

Scroll to Top