Solemaids

Oplever dit barn hælsmerter ved fysisk aktivitet, kan det højst sandsynligt afhjælpes med et indlæg fra Solemaids.

Har dit barn hælsmerter?

Mange børn oplever smerter i en eller begge hæle ved aktiviteter såsom leg, gymnastik, fodbold, håndbold, badminton, tennis eller anden sport og fysisk aktivitet, som indebærer hop og løb.

Børn i 8-14-årsalderen, kan være udfordret med hælsmerter pga. Severs Syndrom.

Severs syndrom er en forstyrrelse af vækstzonen i hælknoglen, som kan opleves smertefuldt for nogle børn. Dette medvirker ofte at børnene ikke har lyst til at bevæge sig på foden, og afskæres derfor fra deres normale fysiske aktivitet. For nogle børn medfører det en pause fra idrætten og dermed også en masse sociale aktiviteter. Desværre kan smerterne vare alt fra uger til år. Men er helt normal, og vil forsvinde med tiden.

processed-C8B96364-1BB7-4A5A-9370-B24C201BD0F3

Hjælp til hælsmerter

Heldigvis findes der Solemaids, som er en speciel udviklet sål til børn med netop disse hælsmerter.

Sålen får dit barns hæl til at ’’svæve’’, hvorfor det vil mindske og ofte fjerne hælsmerter ved løb og hop. Derved kan dit barn forblive aktivt og vedligeholde sine fysiske aktiviteter og interesser.

Ved 1.konsultation vil der både blive undersøgt, opmålt og fremstillet såler, således at de kan tages i brug med det samme. Her hos FysioDanmark Bülowsvej Frederiksberg er Sportsfysioterapeut Mikkel Huus uddannet i at lave såler. Du kan skrive direkte til ham på mih@bulowsvejfys.dk ang. information eller ringe til os på 33312424 og bestille en tid.

I følgende video fortæller udvikleren af Solemaids, Per Øllgård, mere om Severs syndrom og hvorfor sålerne hjælper.
Test dit barn for Severs syndrom.
Med disse 2 tests, kan du selv undersøge dit barn for Severs syndrom
Scroll to Top