Fotograf Vicki MaddisonRSQBW200x200-

Fysioterapeut

Julie Thirstrup

Julie har interesse og stor kompetence inden for diagnosticering af muskuloskeletale problematikker, og har stor interesse indenfor skulder, nakke, ryg, hofte, knæ og ankel.

Gennem hendes 6 år som fysioterapeut på landsholdet i Paraatletik, er Julie vant til at håndtere idrætspatienter, analysere bevægemønstre og se holistisk på kroppen.

Særlig interesse

Julie blev i foråret 2019 tilknyttet landsholdet i paraatletik, hvor hun står for skadesforebyggende træning, performanceoptimering, samt behandling af atleterne. Hun deltog i 2021 til Paralympiske Lege i Tokyo, som et led i den idrætsmedicinske stab. Hun har interesse og et speciale indenfor benamputerede, hvor hun samarbejder med bandagister om at optimere protesen fuldt ud. Ved hjælp af funktionel analyse af hele bevægeapparatet, kan hun hjælpe dig med at få optimeret din træning i hele bevægeapparatet

Hold

Julie varetager på nuværende tidspunkt flg. hold: Mb Bechterew, Fysioflow (fascietræning), amputationshold, GLAiD og neurologiske hold.

Kurser:

Uddannet Fysioterapeut PBa

Exam. Idrætsfysioterapeut

Exam. medicinsk akupunktør

Cert. MDT

Cert. GLA:D instruktør (Hofte + knæ)

Fysio Flow v/Elin Solheim

Correction academy:  SI-leddet og fod.

Efteruddannet inden for div. kurser omkring hjernerystelse, proteseforsyning for benamputerede, bevægelsesanalyse og løbestil,

Deltagelse ved ”international concussion conference” (hjernerystelseskonference)

Scroll to Top